SLA Join Move Leave

Installatie en registratie

Bij onze missie Iedereen Overal Veilig hoort een eenvoudige en betrouwbare methode om nieuwe appgebruikers te registreren in de X-Guard Alarm-app.

QR-scan code

Voor het registreren verstrekt X-Guard QR-codes die met een mobiele telefoon gescand kunnen worden. Met de QR-code kan de X-Guard Alarm-app 24/7 eenvoudig op een iOS of Android telefoon geïnstalleerd worden. Lees hierover meer in de uitrol.

Onderhoud en beheer

Bij de eerste aanschaf van X-Guard Alarm wordt een standaard QR-code geleverd met bijbehorende instellingen, configuraties en adressen. Om deze gegevens up-to-date te houden adviseren wij om een SLA (Service Level Agreement) af te sluiten waarin het onderhoud door X-Guard wordt gedaan.

Om appgebruikers zoveel mogelijk te ontlasten, kan X-Guard persoonlijke gegevens via een ‘’bulkimport’’ in het systeem laden en gebruikers individueel uitnodigen voor installatie en registratie.

Appgebruikers

  • Configuratie: er worden één of meerdere blauwdrukken vastgelegd waarin de instellingen van de app worden vastgelegd en waarin wordt bepaald welke instellingen de appgebruiker zelf kan wijzigen. In veel gevallen worden de instellingen van één van de apps gekopieerd naar de overige gebruikers met dezelfde blauwdruk.
  • Join: er wordt een Excel lijst gestuurd met nieuwe appgebruikers. Appgebruikers worden binnen twee werkdagen per mail uitgenodigd om de app te installeren en zich vervolgens te registeren. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van ‘’mobile management’’ (de app is al vooraf geïnstalleerd) dan wordt er van tevoren alléén een verzoek tot registratie verstuurd.
  • Move: er wordt een Excel lijst gestuurd met appgebruikers die verplaatst moeten worden naar een andere groep met de bijbehorende configuratie.
  • Leave: er wordt een Excel lijst gestuurd met app gebruikers die de organisatie gaan verlaten en deze zullen op het afgesproken tijdstip compleet uit alle data bij X-Guard worden verwijderd.

Lees meer over configuraties via de onderstaande knop of download de Excel documenten voor aanleveren informatie.

Adressen

  • Join: er wordt een Excel lijst gestuurd met daarin de adressen die moeten worden toegevoegd aan een groep gebruikers. Per adres wordt bepaald hoe hier de automatische schakelingen wordt ingeregeld en wie de sleutelhouders zijn bij dit adres.
  • Leave: er wordt een Excel lijst gestuurd met daarin de adressen die moeten worden verwijderd uit de Alarm Manager.

Lees meer over de Alarm Manager, Adressen, Automatisch schakelen en Sleutelhouders via onderstaande knoppen of download de Excel documenten voor aanleveren informatie.

Doorloop

Alle wijzigingen worden naar info@x-guard.nl gestuurd en zullen binnen twee werkdagen worden verwerkt. U krijgt een bevestiging wanneer het gereed is.

Op zoek naar meer informatie?

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.