Heeft u nog geen adviesgesprek ingepland maar wilt u dit wel?

Plan via de onderstaande knop een adviesgesprek in met een adviseur van X-Guard!

Adviesgesprek met X-Guard
Wat kunt u verwachten?

U heeft reeds een adviesgesprek aangevraagd met een adviseur van X-Guard. Binnenkort zal dit adviesgesprek online via een videomeeting (Zoom) plaatsvinden. Wij willen u graag uitleggen wat u kunt verwachten van deze meeting.

X-Guard zal u van tevoren een informatieve mail met uitleg over het gebruik van X-Guard sturen. Het is handig om deze door te lezen en de Alarm-app alvast te downloaden zodat u tijdens het gesprek vragen kunt stellen en zodat wij u makkelijk kunnen begeleiden door het gebruik van de app.

Via de onderstaande knop (Installeren & Registreren) kunt u eenvoudig navigeren naar de instructie voor het Installeren en registreren van de Alarm-app

De videomeeting met X-Guard

De videomeeting is standaard via Zoom. Indien u een ander platform (Teams) wenst, laat dit dan tijdig weten. Mochten er meer mensen willen deelnemen aan het adviesgesprek, geef dit dan ook door (namen + e-mailadressen van de deelnemers).

Het adviesgesprek zal er vervolgens zo uit zien:

(1) Voorstelgesprekje: de X-Guard adviseur zal zichzelf en X-Guard voorstellen: waar staan wij voor, wat doen wij en wat kunnen wij voor u betekenen. Wij zullen u de mogelijkheden van onze veiligheidsoplossing uitleggen door middel van onze website. Hierop staat alle informatie die u vervolgens na afloop terug kan lezen.

Vervolgens horen wij graag van u wie u bent en voor welke situatie/organisatie u personenalarmering nodig heeft. Wij vernemen graag uw wensen en verwachtingen omtrent de veiligheidsoplossing die u of uw organisatie nodig heeft.

(2) Advies: de X-Guard adviseur zal vervolgens, naar aanleiding van uw situatieomschrijving een passend advies voor u opstellen.

(3) Prijsopgave/offerte: Na het adviesgesprek zal onze adviseur een aanbieding voor u opstellen. De prijs voor uw complete veiligheidsoplossing wordt bepaald op basis van het advies dat besproken is tijdens het gesprek.

(4) Na afloop van het gesprek: mocht u tevreden zijn over de aanbieding, dan kunt u deze (digitaal) ondertekenen waarna wij intern alles in gang gaan zetten om uw geleverde goederen en/of diensten zo spoedig mogelijk te leveren zodat u snel beveiligd bent. Indien u verder nog vragen heeft over de aangeboden aanbieding of aanpassingen wil doen, kunt u altijd contact opnemen met X-Guard.

Tijdens het gesprek is er altijd ruimte voor eventuele vragen of opmerkingen. Via de onderstaande knoppen kunt u navigeren naar onze uitgebreide uitlegpagina’s waar veel informatie staat over X-Guard en het gebruik van de X-Guard Alarm-app.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de X-Guard Alarm-app, het installatie- en registratieproces of wilt u een algemene introductie over X-Guard? Klik op een van de onderstaande knoppen.

Op zoek naar meer informatie?