Introductie X-Guard

X-Guard is een vooruitstrevende en veelzijdige dienstverlener met veiligheidsoplossingen. Samen bedenken wij, met behulp van de nieuwste technologieën, innovatieve oplossingen voor persoonsalarmering: wij willen tenslotte dat iedereen zich overal veilig voelt!

Al 20 jaar is X-Guard de beste en meest vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van persoonsalarmering. Met behulp van de innovatieve oplossingen van X-Guard ben je overal en altijd verzekerd van hulp. Wanneer je gebruik maakt van onze X-Guard Alarm-app kun je met één druk op de knop een alarm versturen waarna je direct in verbinding bent met de juiste hulpverlening. Door onze veelzijdigheid en expertise kunnen wij voor elke situatie een op maat gemaakte veiligheidsoplossing bieden. Wij gaan door waar anderen stoppen.

Iedereen Overal Veilig  met de veiligheidsoplossingen van X-Guard!

X-Guard Alarm app

Met de X-Guard Alarm-app kan iedereen overal een alarm versturen: er wordt direct een verbinding gemaakt met de juiste hulpverlening. De hulpverlening kan afkomstig zijn van mensen dichtbij of, na verificatie door onze alarmcentrale, van politie en/of ons landelijk netwerk van mobiele surveillancebedrijven.

Ook kan er een draagbare Bluetooth Alarmknop worden gekoppeld aan de app. U hoeft derhalve niet uw telefoon te pakken en/of te ontgrendelen om een alarm te versturen. De alarmknop is in verschillende modellen beschikbaar. Met X-Guard staat de juiste hulpverlening staat altijd voor u klaar!

Mandown

In geval van een calamiteit is het van levensbelang dat u hulp krijgt. De X-Guard Alarm app detecteert ‘’geen beweging’’ en slaat automatisch alarm. Daarnaast verstuurt de app automatisch een alarm als de mobiele telefoon stuk gaat of geen verbinding meer heeft. Lees meer…

X-Guard Uitgebreide Alarmknop

Met het de Uitgebreide Alarmknop is het niet meer nodig om een mobiele telefoon bij u te dragen. Door van onze stevige all-in-one alarmknop kunt u eenvoudig een alarm versturen. Lees meer…

Locatiebepaling

Afhankelijk van uw situatie heeft X-Guard verschillende methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van uw locatie te bepalen. Door het combineren van één of meerdere van onze methodes, kan uw locatie zowel binnen als buiten exact bepaald worden. Zo bent u Overal Veilig! Lees meer…

Beheer 

Het aanmelden registeren van gebruikers wordt gedaan vanuit de X-Guard Alarm Manager. Er wordt per persoon, groep of het hele account door X-Guard een QR scan code verstrekt. Met deze QR code kunt u 24/7 nieuwe personen aanmelden en deze zijn dan meteen beveiligd. Lees meer…

Nu direct X-Guard gratis proberen?

Met volledige dienstverlening, alarmcentrale, mobiele surveillant en politie! U kunt de app eenvoudig installeren en registreren met onderstaande QR-code. Wij hebben ook een uitleg video waarin wordt uitgelegd hoe u zich kunt registreren:

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.