Introductie X-Guard

Wij geloven in een app waarmee bij nood iedereen met elkaar wordt verbonden,
zonder dat daarbij jouw persoonlijke privacy geschonden wordt.

Al 20 jaar is X-Guard de beste en meest vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van persoonsalarmering.  Samen met behulp van de nieuwste technieken bedenken wij innovatieve oplossingen voor persoonsalarmering: wij willen dat Iedereen Overal Veilig is!

Wanneer je gebruik maakt van de X-Guard Alarm-app kun je met één druk op de knop een alarm versturen waarna je direct in verbinding bent met de juiste hulpverlening. Door onze veelzijdigheid en expertise kunnen wij voor elke situatie een op maat gemaakte veiligheidsoplossing bieden. Wij gaan door waar anderen stoppen!

Hoe werkt het?

1
U verstuurt een alarm
2
Mensen dichtbij (of BHV) binnen 200m worden opgeroepen om te helpen
3
Niemand beschikbaar? De alarmcentrale wordt opgeroepen en bepaald of de politie moet worden ingezet
4
Bij twijfel worden appgebruikers binnen een straal van 2000m opgeroepen om te kijken wat er aan de hand is
5
Niemand binnen 2000m oproepbaar? Mobiele surveillant of sleutelhouders worden ingezet

Indien u de genoemde beveiliging wenst waarbij u niet hoeft om te kijken naar de gemaakte kosten voor alarmeren of de inzet van een mobiele surveillant, kunt u het beste kiezen voor een Hoog Risico pakket.

Iedereen Overal Veilig 

Wij vinden dat iedereen overal eenvoudig een alarmoproep moet kunnen versturen. Handmatig via een alarmknop of automatisch door middel van ons innovatieve man-down systeem. Bekijk hieronder welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie:

Iedereen Overal Veilig

Afhankelijk van uw situatie hebben wij verschillende methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van uw locatie te bepalen. Door het combineren van één of meerdere van de onderstaande methodes, kan uw locatie exact bepaald worden:

Iedereen Overal Veilig

U bent pas veilig wanneer u verzekerd kunt zijn dat hulp snel ter plekke is. Bekijk hieronder een combinatie van verschillende oplossingen waarmee hulp zo snel mogelijk ter plekke kan zijn.

Voor wie?

Publieke groep: je wordt gratis beveiligd en helpt, indien mogelijk, anderen binnen de publieke groep
Privé groep: je wordt tegen betaling beveiligd en helpt elkaar in een eigen, afgeschermde groep
Business groep: je wordt tegen betaling waar en wanneer nodig beveiligd en helpt elkaar in een eigen, afgeschermde groep

Wat kost het?

Wij vinden dat Iedereen, Overal, Veilig moet zijn. Voor de één is dat 24/7 of gedurende de werkuren, voor de ander is beveiligen incidenteel nodig: men wil tenslotte niet betalen voor iets wat niet gebruikt wordt. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over onze prijzen en pakketten.

Op zoek naar meer informatie?

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.