Algemene introductie X-Guard

Al 20 jaar is X-Guard de beste en meest vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van persoonsalarmering.  Samen met behulp van de nieuwste technieken bedenken wij innovatieve oplossingen voor persoonsalarmering: wij willen dat iedereen zich overal veilig voelt!

Wanneer je gebruik maakt van onze X-Guard Alarm-app kun je met één druk op de knop een alarm versturen waarna je direct in verbinding bent met de juiste hulpverlening. Door onze veelzijdigheid en expertise kunnen wij voor elke situatie een op maat gemaakte veiligheidsoplossing bieden. Wij gaan door waar anderen stoppen.

De X-Guard Alarm-app

Met de X-Guard Alarm-app kan iedereen overal een alarm versturen: er wordt direct een verbinding gemaakt met de juiste hulpverlening. De hulpverlening kan afkomstig zijn van mensen dichtbij of, na verificatie door onze alarmcentrale, van politie en/of ons landelijk netwerk van mobiele surveillancebedrijven.

Lees via onderstaande knop meer over de X-Guard Alarm-app.

De Bluetooth Alarmknop

Een Bluetooth Alarmknop kan eenvoudig worden gekoppeld aan de X-Guard Alarm-app. Zodoende hoeft de telefoon niet gepakt of ontgrendeld te worden om een alarm te versturen en kan eenvoudig met één druk op de alarmknop (3 seconden) een alarm worden verzonden. De alarmknop kan in de app worden gekoppeld aan de paniek– of assistentiealarm.

Man – down 

In geval van een calamiteit is het van levensbelang dat u hulp krijgt. De X-Guard Alarm app detecteert ‘’geen beweging’’ en slaat automatisch alarm. Daarnaast verstuurt de app automatisch een alarm als de mobiele telefoon stuk gaat of geen verbinding meer heeft. Klik op onderstaande knop om meer te lezen over onze man-down oplossing:

X-Guard Uitgebreide Alarmknop

Met het de Uitgebreide Alarmknop is het niet meer nodig om een mobiele telefoon bij u te dragen. Door onze stevige all-in-one alarmknop kunt u eenvoudig een alarm versturen. U kunt meer lezen over de Uitgebreide Alarmknop door op onderstaande knop te klikken:

Locatiebepaling

Afhankelijk van uw situatie heeft X-Guard verschillende methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van uw locatie te bepalen. Door het combineren van één of meerdere van onze methodes, kan uw locatie zowel binnen als buiten exact bepaald worden. Zo bent u Overal Veilig! Lees via onderstaande knop meer over onze innovatieve methoden voor locatiebepaling.

Alarm Manager

Het aanmelden registeren van gebruikers wordt gedaan vanuit de X-Guard Alarm Manager. X-Guard verstrekt Er per persoon, groep of account een QR-scan code. Met deze QR-code kunt u 24/7 nieuwe personen registreren en deze zijn dan meteen beveiligd. Lees via de onderstaande knop meer over de Alarm Manager:

Hoe werkt alarmeren?

Bekijk de video hieronder:

Probeer de X-Guard Alarm-app vandaag nog!

Met volledige dienstverlening, alarmcentrale, mobiele surveillant en politie!
U kunt de app eenvoudig installeren en registreren met onderstaande QR-code. Wij hebben ook uitlegvideo’s voor Android en iOS waarin wordt uitgelegd hoe u zich kunt registreren:

Bekijk de uitlegvideo’s:

Gebruik deze QR-code:

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.