X-Guard Alarm-Device

Overal veilig!
Atom in hand met X-Guard logo 01 – Vierkant
 • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
 • Alarmknop bij agressie en geweld
 • Binnen locatie tot op ruimte niveau nauwkeurig
 • Landelijke opvolging
 • Betaal alleen voor de uren die u gebruikt
 • Direct contact met PAC alarmcentrale
 • Zeer korte response tijd
 • Politie inzet gegarandeerd
Met het X-Guard Alarm-device is het niet meer nodig om een mobiele telefoon bij je te dragen. Door middel van ons kleine apparaatje ben jij overal waar je ook maar bent veilig!

Iedereen, overal, veilig. Daar staan wij als X-Guard voor. Een deel van onze klanten vond het niet prettig om te moeten alarmeren via of met een mobiele telefoon. Sinds 2014 hebben wij er bewust voor gekozen om te focussen op de ontwikkeling van de X-Guard Alarm-app en geen hardware meer te leveren. Deze strategie sloot echter niet aan bij onze belofte, iedereen, overal veilig. Met iedereen bedoelen wij ook echt iedereen, dus ook diegene die liever niet alarmeert met een mobiele telefoon.

 

X-Guard Alarm-device
Daarom introduceren wij het X-Guard Alarm-Device. Een apparaatje met alle functies die de Alarm-app heeft, maar dan zonder dat u uw smartphone hoeft te gebruiken. Het X-Guard Alarm-device is voorzien van alle moderne hard- en software die ook in een moderne smartphone zit. Het Alarm-device is erg compact en kan tegen een stootje. Het draagcomfort wordt gemaximaliseerd doordat het device ofwel aan de broek ofwel aan de arm te dragen is door de gebruiker.

Alle Alarm-app functies
Het X-Guard Alarm-device is uitgerust met alle functies die de Alarm-app ook heeft. De gebruiker kan dus zelf alarmeren in geval van agressie of geweld. In geval van een calamiteit (mandown) maakt het apparaatje zelf alarm.

Geen keuze meer tussen Alarmknop of app
Het is mogelijk om de Alarm-app en het Alarm-device door elkaar te gebruiken. Je kunt dus naar wens je medewerkers uitrusten met de X-Guard oplossing die zij het fijnst vinden. Hiermee is er dus ook geen keuzeverplichting meer tussen gaan we voor een app of gaan we voor een alarmapparaatje.

Bodycam 
Binnen afzienbare tijd lanceren wij op het X-Guard Alarm-device een nieuwe feature, de bodycam! Dit kan zeer interessant zijn in situaties waarbij agressie/geweld plaatsvindt. Hiervoor hoeft dan geen extra hardware aangeschaft te worden, het X-Guard Alarm-device is al voorzien van camera’s!

Meer informatie
Zullen wij een demonstratie aan u verzorgen van het X-Guard Alarm-device? Je kunt in de chat vragen om een demonstratie op een door u gewenst tijdstip, of je kunt even bellen naar 088-1261212.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Google Android.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  Download
  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Apple iOS.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  We sturen u de nodige informatie per e-mail.


   X-Guard maakt gebruik van cookies.

   Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.