Iedereen kan alarmeren

Met de X-Guard Alarm-app
iPhone 6
  • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
  • Alarmknop bij agressie en geweld
  • Binnen locatie tot op ruimte niveau nauwkeurig
  • Landelijke opvolging
  • Betaal alleen voor de uren die u gebruikt
  • Direct contact met PAC alarmcentrale
  • Zeer korte response tijd
  • Politie inzet gegarandeerd
De X-Guard Alarm-app maakt het voor iedereen die de beschikking heeft over een smartphone mogelijk om alarm te slaan tijdens een noodsituatie.

De X-Guard Alarm-app is door ons eigen team van specialisten gebouwd en wordt continu doorontwikkeld. Hierbij worden zowel Android (zoals Samsung) als iOS (iPhone) smartphones ondersteund.

Laagdrempelig
De app is te gebruiken voor diverse toepassingen, veel van onze klanten zijn zakelijke klanten die soms alleen werken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan GGZ-medewerkers en deurwaarders die alleen op huisbezoek gaan, maar ook aan servicemonteurs. Naast de zakelijke toepassing bedienen wij ook steeds meer particulieren die het prettig vinden om alarm te kunnen slaan in geval van een calamiteit.

Agressie en geweld
Bij verschillende situaties horen verschillende behoeftes. De filosofie achter de app onderscheidt twee basis situaties. Ten eerste de agressie en geweld situatie, waarbij het niet wenselijk is om met een telefoon te alarmeren. Alarmeren wil je in geval van agressie en geweld doen zonder dat uw belager dit door heeft. Om dit te kunnen doen hebben wij een aantal alarmknoppen ontwikkeld, zo is er altijd een alarmknop die bij u past. Bekijkt u het filmpje hieronder om te zien welke knoppen we hebben.

Verschillende manieren van alarmeren

Bewusteloosheid
De tweede noodsituatie die wij onderscheiden is de situatie waarbij u tijdens een calamiteit niet meer zelf in staat bent om te alarmeren, oftewel de man down functie. Hier hebben onze eigen ontwikkelaars een slimme oplossing voor bedacht. De app detecteert de beweging die u maakt, vergelijkbaar met een stappenteller, beweegt u onvoldoende? Dan slaat de app automatisch zelf alarm en weet u zeker dat wanneer er iets is gebeurd, u geholpen wordt.

Gebruiksgemak
Zelf bedenken wanneer de X-Guard Alarm-app aan en uit moet staan zou voor u vervelend kunnen zijn, u hoeft immers ook niet te bedenken wanneer u de airbag van uw auto wel of niet aan zet. De X-Guard Alarm-app doet dit daarom vrijwel geheel automatisch voor u.

Iedereen, echt iedereen.
Naast individuele personen, kunnen wij ook de rol van het BHV-oproepsysteem, het zuster oproepsysteem of die van vergaderzaal beveiliging vervullen. Hier leest u meer over op deze pagina.

Kunnen wij u helpen?

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.