Persoonlijk alarmsysteem

  • Iedereen, Overal, Veilig met een persoonlijk alarmsysteem van X-Guard
  • Altijd en overal verzekerd van hulp
  • Verstuur een alarm met één druk op de knop
  • Beveiliging per uur mogelijk
Probeer gratis
Adviesgesprek
Met de X-Guard Alarm-app kan iedereen overal een alarm versturen: er wordt direct een verbinding gemaakt met de juiste hulpverlening. Ook kan er een draagbare Bluetooth Alarmknop worden gekoppeld aan de app.

Iedereen, Overal veilig met het persoonlijk alarmsysteem van X-Guard

In een aantal sectoren is het extra belangrijk dat personeel veilig is tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Denk aan de zorg en hulpverlening, (semi-)overheid en de industrie. Hulpverleners krijgen bijvoorbeeld steeds vaker te maken met agressie en geweld. Ditzelfde geldt voor ambtenaren. In de industrie of bouw lopen medewerkers vaak andere risico’s, bijvoorbeeld doordat ze met gevaarlijke materialen werken. Ook het feit dat mensen in deze sector vaak alleen werken vormt een risico. Met een persoonlijk alarmsysteem van X-Guard zijn deze mensen met één druk op de knop altijd en overal veilig.

Wat doet X-Guard voor u?

Wij zorgen ervoor dat u uw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren. Ontstaat er een onveilige situatie doordat u bijvoorbeeld onwel wordt, een ongeluk krijgt of met bedreiging of geweld te maken krijgt? Dan bent u met een persoonlijk alarmsysteem van ons altijd verzekerd van hulp.

Hoe werkt het?

1
U verstuurt een alarm
Basis Pakket
2
Mensen dichtbij (of BHV) worden opgeroepen
Aanvullend Pakket
3
Indien er niemand beschikbaar is wordt de X-Guard alarmcentrale opgeroepen
4
De alarmcentrale zet politie of mobiele surveillant in
5
(of) de alarmcentrale zet sleutelhouders in
Hoog Risico Pakket

Indien u de genoemde beveiliging wenst waarbij u niet hoeft om te kijken naar de gemaakte kosten voor alarmeren of de inzet van een mobiele surveillant, kunt u het beste kiezen voor een Hoog Risico pakket.

Alarmoproepen versturen

Met een persoonlijk alarmsysteem is het van belang dat iedereen eenvoudig een alarmoproep kan versturen. Dit kan handmatig met een alarmknop of automatisch met ons innovatieve man-downsysteem. Wij bieden diverse opties:

Bluetooth alarmknop

Bluetooth alarmknop

Wilt u met één druk op de knop via uw telefoon een alarm kunnen versturen? Dan is de bluetooth alarmknop ideaal. Deze koppelt u met een app op uw eigen telefoon.

Eenvoudige Alarmknop

Eenvoudige alarmknop

Bij deze alarmknop heeft u geen telefoon nodig. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor geschikt voor onder andere senioren.

Uitgebreide Alarmknop

Uitgebreide alarmknop

Ook bij deze alarmknop is geen telefoon nodig. Hij is bij uitstek geschikt voor parttimers, contractoren, de industriële sector en mensen die geen mobiele telefoon bij zich dragen tijdens hun werk.

Persoonlijk alarmsysteem

Beveiliging per uur

Wilt u uw medewerkers van een persoonlijk alarmsysteem voorzien, maar heeft u geen 24/7 beveiliging nodig? Bij X-Guard vullen we de beveiliging van uw medewerkers geheel naar wens in. Dit betekent dat u hen per uur kunt laten beveiligen voor een vast tarief. U betaalt dus alleen voor wat u nodig heeft.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een persoonlijk alarmsysteem voor uw personeel? Neem dan gerust contact met ons op of plan gelijk een afspraak voor een adviesgesprek. Hierin vertellen wij u alles over hoe wij ervoor zorgen dat uw personeel Altijd, Overal, Veilig is.

Persoonlijk alarmsysteem nodig?

Probeer gratis
Adviesgesprek

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.