Persoonlijk alarmsysteem

  • Iedereen, Overal, Veilig met een persoonlijk alarmsysteem van X-Guard
  • Altijd en overal verzekerd van hulp
  • Verstuur een alarm met één druk op de knop
  • Beveiliging per uur mogelijk
Probeer gratis
Adviesgesprek
Met de X-Guard Alarm-app kan iedereen overal een alarm versturen: er wordt direct een verbinding gemaakt met de juiste hulpverlening. Ook kan er een draagbare Bluetooth Alarmknop worden gekoppeld aan de app.

Iedereen, Overal veilig
met het persoonlijk alarmsysteem van X-Guard

In een aantal sectoren is het extra belangrijk dat personeel veilig is tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan de zorg en hulpverlening, (semi-)overheid en de industrie. Hulpverleners krijgen steeds vaker te maken met agressie en geweld. Ditzelfde geldt voor ambtenaren. In de industrie of bouw lopen medewerkers vaak andere risico’s, bijvoorbeeld doordat ze met gevaarlijke materialen werken. Ook het feit dat mensen in deze sector vaak alleen werken vormt een risico. Met een persoonlijk alarmsysteem van X-Guard zijn deze mensen met één druk op de knoo of door middel van automatische man-down altijd en overal veilig.

Wat doet X-Guard voor u?

Wij zorgen ervoor dat u uw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren. Ontstaat er een onveilige situatie doordat u bijvoorbeeld onwel wordt, een ongeluk krijgt of met bedreiging of geweld te maken krijgt? Dan bent u met een persoonlijk alarmsysteem van ons altijd verzekerd van hulp.

Hoe werkt het?

1
U verstuurt een alarm
2
Mensen dichtbij (of BHV) binnen 200m worden opgeroepen om te helpen
3
Niemand beschikbaar? De alarmcentrale wordt opgeroepen en bepaald of de politie moet worden ingezet
4
Bij twijfel worden appgebruikers binnen een straal van 2000m opgeroepen om te kijken wat er aan de hand is
5
Niemand binnen 2000m oproepbaar? Mobiele surveillant of sleutelhouders worden ingezet

Alarmoproepen versturen

Met een persoonlijk alarmsysteem is het van belang dat iedereen eenvoudig een alarmoproep kan versturen. Dit kan handmatig met een alarmknop of automatisch met ons innovatieve man-downsysteem. Wij bieden diverse opties:

Interesse?
Probeer X-Guard gratis of plan uw adviesgesprek

Wij kijken graag samen met u hoe wij uw veiligheidsvraag het beste kunnen invullen. U kunt geheel vrijblijvend een adviesgesprek inplannen met een adviseur van X-Guard of probeer de Alarm-app gratis uit!

Begin vandaag met X-Guard

Probeer gratis
Adviesgesprek