GPS-Locatiebepaling

GPS maakt het mogelijk om Iedereen Overal (buiten) Veilig te laten zijn!

Het Global Positioning System (GPS) is hét kloppende hart van de X-Guard Alarm-app. Met GPS wordt een locatie nauwkeurig bepaald op het moment dat iemand zich buiten bevindt. Wanneer er een alarm gemaakt wordt, kan een locatie precies worden afgelezen waardoor hulp snel en adequaat ter plekke kan zijn. Door onze GPS-locatiebepaling bent u Overal Veilig!

Hoe en waar werkt GPS-locatiebepaling

De locatiebepaling met behulp van GPS functioneert het beste buiten (buitenlocaties), in een vrijstaande woning of een vrijstaand pand.

Wanneer u in beweging bent volgt de telefoon u door middel van het opvragen van uw GPS-positie. De X-Guard Alarm-app stuurt, alléén indien noodzakelijk, uw locatie door naar de X-Guard Servers om de locatie te verwerken. X-Guard vraagt alléén uw locatie op het moment dat u in beweging bent om zodoende uw batterij zo min mogelijk te belasten.

Technische informatie

Voor het verbeteren van locaties (binnen in gebouwen) hebben wij diverse methodes ontwikkeld. Door het combineren van één of meerdere methodes kan uw locatie nauwkeuriger bepaald worden. Bekijk hieronder de methodes:

Op zoek naar meer informatie?