Icoontje OUDE app

Registreren na installatie

De X-Guard Alarm-app is reeds op uw telefoon geïnstalleerd. U kunt de app vinden als blauw icoontje met daaronder ”Alarm” op uw telefoon. Om de app te kunnen gebruiken en om uw veiligheid te garanderen is het van belang dat u zich registreert in de Alarm-app.

Stapsgewijs registreren

Volg de onderstaande stappen voor uw registratie in de X-Guard Alarm-app:

  • Stap 1: Open de X-Guard Alarm-app op uw telefoon.
  • Stap 2: Vul bij ‘’Wat is uw voor- en achternaam?’’ uw volledige naam in en klik vervolgens op: ‘’Laten we beginnen!’’
  • Stap 3: Scan de QR-Code door deze in beeld te brengen op de telefoon waarmee u zich registreert. De QR-Code is bijgevoegd in de mail die u reeds ontvangen heeft.
  • Stap 4: Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in. Het is belangrijk dat u het telefoonnummer van de telefoon waarop u de app registreert, invult. Klik na het invullen op ‘’Doorgaan’’.
  • Stap 5: Vervolgens ontvangt u een SMS-token met de X-Guard verificatiecode. Deze 6-cijferige code moet u invullen bij ‘’U ontvangt een SMS’’. Wanneer de code correct ingevuld is, hoeft u nergens op te klikken maar gaat u automatisch door naar de volgende stap.
  • Stap 6: Kies uw gebruikersnaam. Dit mag uw voor- en achternaam zijn of uw e-mailadres. Klik na het kiezen van een gebruikersnaam op ‘’Doorgaan’’.
  • Stap 7: Extra informatie. Voeg hier allereerst u w foto toe. Het toevoegen van een foto is erg belangrijk. Zo weet de politie, mobiele surveillant of mensen dichtbij hoe u eruit ziet op het moment dat u een alarm verstuurt. Vul vervolgens uw huisadres ‘’Thuisadres toevoegen’’ en werkadres ‘’Werkadres toevoegen’’ Wanneer u dit gedaan heeft klikt u op ‘’Afronden’’.
  • Stap 8: Lees en ga akkoord met de (1) de Voorwaarden en de (2) Privacy Voorwaarden. U moet met beide akkoord gaan om verder te kunnen met uw registratie.
  • Stap 9: Updates. Geef hier aan of én welke e-mails u wenst te ontvangen. De mails die betrekking hebben tot het waarborgen van uw veiligheid ontvangt u altijd. Klik op ‘’Doorgaan’’ – u bent klaar met uw registratie en uw gegevens worden gesynchroniseerd.
  • Stap 10: Wanneer uw gegevens zijn gesynchroniseerd kunt u een rondleiding door de app krijgen door middel van een virtuele appuitleg. Klik op ‘’Verder’’ als u wil afsluiten met een rondleiding door de app.

Het is van belang dat u de QR-code die bij het account van uw bedrijf/organisatie hoort gebruikt voor de registratie.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.