Training

X-Guard geeft uitleg over de installatie, registratie en werking van X-Guard Alarm.

X-Guard wenst alléén het allerbeste uit de app te halen om zodoende haar missie Iedereen Overal Veilig te verwezenlijken. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze appgebruikers goed weten hoe zijn eenvoudig de app kunnen installeren. Na een vlotte installatie en registratie zullen appgebruikers meteen beveiligd zijn!

Train de trainer

Bij onze missie Iedereen Overal Veilig hoort een goede training aan de mensen die nieuwe appgebruikers helpen bij het installeren en registeren. Met een goede training voorkomen wij dat mensen die de app nog niet kennen of die nieuw in de organisatie zijn, onbeveiligd aan het werk gaan.

Uitleg X-Guard Alarm

Wij zullen allereerst een uitleg geven over de mogelijkheden die X-Guard biedt en gaan vervolgens dieper in op de oplossing waar de organisatie voor heeft gekozen. Wij doen dit online of op locatie door middel van het tonen van onze website . Wij leggen vervolgens stap voor stap uit hoe wij onze veiligheidsoplossingen inzetten om Iedereen Overal Veilig te krijgen.

De toekomstige X-Guard Alarm appgebruikers binnen de organisatie komen in een later stadium in beeld.

Installatie en registratie

Een belangrijk onderdeel in de training is de uitleg over de installatie en registratie van de X-Guard Alarm-app en de stappen die hierbij gevolgd moeten worden. Het heeft onze voorkeur dat er voorafgaande de training met behulp van een informatieve mail, de app al geïnstalleerd en geregistreerd is.

Lees meer over installeren en registreren en de eindgebruikers uitleg via onderstaande knoppen:

Opvolging

Er zal duidelijk aan worden gegeven wat men kan verwachten qua hulp die wordt geboden en de te verwachten tijdspanne waarbinnen de hulp tijdens een alarm zal arriveren.

Gedurende de training zal er in er ook een live demo worden getoond waarin:

  • We laten zien hoe een opvolging verloopt;
  • Wat er van een appgebruiker die een alarmoproep verstuurt wordt verwacht;
  • Wat er van een appgebruiker die een alarmoproep wil ontvangen wordt verwacht;
  • Wat de rol van de centralist in onze alarmcentrale is.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.