Traceren

Binnen en Buiten de juiste locatie
  • Automatisch alarm bij calamiteiten
  • Alarmknop bij agressie en geweld
  • Binnen en buiten de juiste locatie
  • Onze Guards zijn altijd dichtbij
  • Betaal alleen voor de tijd die u gebruikt
  • Meten is weten

Met behulp van zowel GPS als IPS (Indoor Positioning System) is X-Guard als enige in staat om uw exacte locatie (of die van de hulpverlener) zowel binnen als buiten te bepalen. Dit kan zonder het plaatsen van extra hardware.

GPS staat voor Global Positioning System. Dit is een wereldwijd systeem van satellieten die uw exacte locatie kunnen bepalen als u buiten bent.

IPSĀ  staat voor Indoor Positioning System. Dit systeem maakt slim gebruik van bakens in de buurt van uw telefoon, zoals wifi en bluetooth punten, zonder dat hierop ingelogd hoeft te worden. De data die wij via IPS verkrijgen is zo accuraat dat wij altijd uw exacte locatie binnen een gebouw kunnen bepalen, en dus direct de hulpverlener naar de juiste verdieping en het juiste appartement kunnen sturen.

Hoe werkt IPS

X-Guard heeft de grootste IPS database van binnenlocaties in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om in een alarmsituatie direct uw exacte locatie door te geven aan de hulpverlener.

Deze database wordt continu door ons zelflerende systeem uitgebreid en onderhouden.

Wij nemen contact met u op! Dat is wel zo makkelijk.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×