Iedereen, overal, veilig met persoonsbeveiliging

 • De missie van X-Guard: iedereen, overal, veilig!
 • Veiligheidsoplossingen voor iedere situatie
 • Beveilig per persoon of per uur of kies voor maatwerk
 • Met één druk op de knop of middels man-down
 • De juiste hulp is snel ter plekke
Probeer gratis
Adviesgesprek
Met de X-Guard Alarm-app kan iedereen overal een alarm versturen: er wordt direct een verbinding gemaakt met de juiste hulpverlening. Ook kan er een draagbare Bluetooth Alarmknop worden gekoppeld aan de app.

Iedereen, Overal, Veilig

X-Guard biedt een veiligheidsoplossing voor iedere beroepsgroep. Al twee decennia is het onze missie “Iedereen, Overal, Veilig”. X-Guard biedt verschillende pakketten aan voor iedere situatie, per persoon of per uur. Heeft u een op maat gemaakte veiligheidsoplossing nodig? Ook dat is bij X-Guard geen enkel probleem. Met X-Guard bent u, uw personeel en uw collega’s altijd veilig.

Maar hoe zit het met de persoonsbeveiliging op de particuliere markt?

(’s Avonds) veilig over straat

Het voelt voor veel mensen niet prettig om ’s avonds of in het donker nog over straat te moeten gaan. Een onveilig gevoel kan ontstaan door veel factoren: een groep mensen op straat, een verlaten gebied, een gevaarlijk terrein, noem het maar op. Wat doet men in zulke situaties? Sleutels tussen de vingers geklemd, een snelle pas. Iemand aan de telefoon of doen alsof er iemand aan de lijn is. Het biedt geen extra veiligheid, slechts een gevoel van schijnveiligheid. Veiligheid kan pas worden gegarandeerd als er hulp komt wanneer nodig. Dit geldt voor iedereen.

De laatste jaren is er, vooral in de (grote) steden in Nederland, steeds meer sprake van straatintimidatie. Naroepen, fluiten, achtervolgen, schelden, intimideren, waarbij meestal meisjes, vrouwen en LGBTQ+  vaak het slachtoffer zijn. Het is een beperking van hun bewegingsvrijheid. Gelijkwaardigheid is een belangrijk streven in de Nederlandse samenleving. In een situatie als straatintimidatie is het zo ontzettend belangrijk dat er snel en efficiënt hulp ter plaatse kan zijn. X-Guard zet zich in voor een veilige wereld met een toekomstvisie waarin de veiligheid van iedereen wordt gewaarborgd. In een ideale wereld zou alleen het dragen van persoonsbeveiliging al moeten leiden tot meer veiligheid. Mensen die zich schuldig maken aan straatintimidatie of erger die afgeschrikt worden door de wetenschap dat iedereen, overal, veilig is. Dat hulp komt op het moment dat iemand dat nodig heeft.

De cijfers in twee grote steden wat betreft straatintimidatie: In Amsterdam heeft 81% van de vrouwen tussen de 15 en 34 te maken gehad met één of meerdere vormen van straatintimidatie. In Rotterdam gaat het om 84%. Het overgrote deel hiervan (90%) heeft een aanpassing gedaan in het gedrag naar aanleiding van deze ervaringen. Een kleine minderheid doet aangifte van intimidatie (bron: Straatintimidatie.nl).

Zie hieronder ons 5-stappen systeem dat garandeert dat er hulp komt op het moment dat u het nodig heeft.

Hoe werkt het?

1
U verstuurt een alarm
Basis Pakket
2
Mensen dichtbij (of BHV) worden opgeroepen
Aanvullend Pakket
3
Indien er niemand beschikbaar is wordt de X-Guard alarmcentrale opgeroepen
4
De alarmcentrale zet politie of mobiele surveillant in
5
(of) de alarmcentrale zet sleutelhouders in
Hoog Risico Pakket

Indien u de genoemde beveiliging wenst waarbij u niet hoeft om te kijken naar de gemaakte kosten voor alarmeren of de inzet van een mobiele surveillant, kunt u het beste kiezen voor een Hoog Risico pakket.

Persoonsbeveiliging in huis

Waar persoonsbeveiliging tot nu toe vooral wordt gericht op de zakelijke markt en geschikt is voor mensen die elders aan het werk zijn, is één van de doelen van X-Guard dat ook particulieren thuis gebruik kunnen maken van persoonsbeveiliging. Hierbij wordt vooral gedacht aan situaties met senioren (wellicht alleenwonend), maar X-Guard wil geen onderscheid hoeven maken in hoe een situatie onveilig is (huiselijk geweld, een ongeluk, een indringer), maar zich focussen op adequate hulp, die wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is.​

Meer weten over X-Guard?

X-Guard heeft al ruim twintig jaar de missie ‘Iedereen, Overal, Veilig’ en durft daarbij groot te dromen. X-Guard biedt een veiligheidsoplossing op de werkvloer, op maat, voor iedereen, maar werkt ook actief aan het grote plaatje.

Bekijk hieronder onze pakketten

Tip! De onderstaande tabel kan zijwaarts gescrold worden.

Beschikbare hulp
Mensen dichtbij
24/7 Alarmcentrale
Inzet van politie
Inzet van mobiele surveillanten
Sleutelhouders
Geen kosten per alarm
Gratis mobiele surveillant
Basis
X-Guard Alarm

€ 13,95
excl. BTW per gebruiker per maand
Kies pakket
Hoog Risico
X-Guard Alarm

€ 38,95
excl. BTW per gebruiker per maand
Kies pakket
Maatwerk
Betaal de beveiliging per uur

Aanvullende mogelijkheden
 • Variabel contract met onbeperkt aantal gebruikers
 • SLA voor totaal beheer
 • Configuraties op maat
 • Overzichtelijk (beheer)dashboard
 • Toestelbeheer
 • Persoonlijke X-Guard-adviseur
 • Eenvoudig uit te breiden
 • Goedkoper bij grote aantallen
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat
Neem contact op

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Gratis persoonsbeveiligingsscan

Persoonsbeveiliging proberen?

Probeer gratis
Adviesgesprek

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.