Toepassingen

Verschillende situaties vragen om verschillende oplossingen
 • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
 • Alarmknop bij agressie en geweld
 • Binnen locatie tot op ruimte niveau nauwkeurig
 • Landelijke opvolging
 • Betaal alleen voor de uren die u gebruikt
 • Direct contact met PAC alarmcentrale
 • Zeer korte response tijd
 • Politie inzet gegarandeerd
Iedereen, overal, veilig. Dat is waar wij voor staan. Om dit waar te kunnen maken hebben wij er voor gezorgd dat de De X-Guard Alarm-app en Alarm Manager zeer divers inzetbaar zijn.

De meest gebruikte toepassing van de X-Guard Alarm-app is mobiele personenalarmering in de breedste zin des woords. Naast personenalarmering zijn er echter diverse andere toepassing. Hieronder lees je wat allemaal nog meer mogelijk is met de X-Guard Alarm-app en de X-Guard Alarm Manager.

Persoonsalarmering

Als je alleen bent is het fijn om te weten dat je veilig bent. Veilig ben je als je alarm kunt slaan in geval van nood en zeker weet dat iemand je komt helpen. Dit noemen we personenalarmering of persoonsalarmering. De X-Guard Alarm-app is hiervoor uitermate geschikt en biedt diverse functies.

Vaste alarmknoppen

Niet alleen onderweg is het fijn om te kunnen alarmeren. Bepaalde ruimtes in gebouwen vragen soms ook om mogelijkheden tot alarmeren. Hierbij kun je denken aan spreekkamers, vergaderzalen of receptie balies. Hier hebben we de X-Guard Connect voor ontwikkeld. Een slim kastje waaraan alarmknoppen gekoppeld kunnen worden.

Meer informatie
BHV-oproep

Naast alarmeren als individu is het vaak ook wenselijk dat de BHV met een druk op de knop gealarmeerd kan worden. Dat kan ook met de X-Guard Alarm Manager en de X-Guard Alarm-app. Hierbij kunnen diverse koppelingen gemaakt worden met bijvoorbeeld de brandmeldinstallatie en kan gewerkt worden met verschillende scenario’s.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Google Android.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  Download
  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Apple iOS.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  We sturen u de nodige informatie per e-mail.


   X-Guard maakt gebruik van cookies.

   Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.