Pakketten

Wij vinden dat Iedereen, Overal, veilig moet zijn. Voor de één is dat 24/7 of gedurende de werkuren, voor de ander is beveiligen incidenteel nodig: men wil tenslotte niet betalen voor iets wat niet gebruikt wordt.

Wij zijn uniek! X-Guard is namelijk de enige dienstverlener in veiligheidsoplossingen die in staat is om mensen per uur te beveiligen. Dit geeft u en/of uw organisatie de mogelijkheid om u en/of iedereen in uw organisatie middels de Alarm-app te laten beveiligen. U koopt vooraf het geschatte aantal uren bij ons in. Zo betaald u nooit teveel.

Per persoon beveiligen

Vast tarief per persoon (óf per toestel). U sluit bij ons een jaarlijks contract af voor het aantal personen die u wenst te beveiligen. Voor elke nieuwe aansluiting bóven het aantal te beveiligen personen, zullen wij uw contract wijzigen en ophogen per maand. Aan het einde van uw contract kunt u bij verlenging van uw contract het aantal te beveiligen personen opnieuw bepalen. In het geval van een pakket ”per persoon” kunt u altijd een alarm versturen, ook wanneer uw Eigen beveiliging op ”Uit’‘ staat.
Bovendien biedt X-Guard all-in-one alarmtoestellen (de Uitgebreide en Eenvoudige alarmknop). Deze toestellen kunt u tegen een vast tarief, bedrijfsklaar bij ons bestellen. Lees via onderstaande knoppen meer over de Uitgebreide alarmknop en de Eenvoudige Alarmknop:

Per uur beveiligen 

Vast tarief per uur. U sluit bij ons een jaarlijks contract af voor het totaal aantal uren dat u nodig heeft aan beveiliging. Indien de eigen beveiliging op ‘’Aan’’ of ‘’Risico’’ staat zal dit ten koste gaan van de ingekochte uren. Dit geldt niet wanneer alarmoproepen ontvangen op ”Aan” staat. Bij een pakket  ”per uur”, kunt u géén alarm versturen op het moment dat uw eigen beveiliging  op ‘‘Uit’‘ staat. U moet de knop bij eigen beveiliging op ”Aan” zetten om te kunnen alarmeren. Bij een overschrijding van de ingekochte uren blijft u of uw medewerker nog steeds beveiligd. Maandelijks krijgt u een overzicht van de gemaakte overschrijdingen en kunt u bepalen of u de ingekochte uren wilt ophogen. Ingekochte uren kunnen maandelijks naar boven worden opgehoogd. Het verlagen van de ingekochte uren kan (pas) aan het einde van de contractperiode.

Tip: Het automatisch schakelen van de ”Aan”,- ”Uit”,- en ”Risico”-knop voorkomt onnodig gebruik van de ingekochte uren. Ook kunt u bij ”Wijzig instellingen” in de app instellen dat u  na een bepaalde tijd (zelf instellen) een melding ontvangt dat u uw eigen beveiliging nog op ‘‘Aan” heeft staan. Klik op onderstaande knop om om meer te lezen over automatisch schakelen:

Per persoon of per uur beveiligen

Heeft u advies nodig bij het kiezen van het pakket dat het beste bij u of uw organisatie past? Neem dan contact met ons op. Wij geven de voorkeur aan videomeetings. Plan via onderstaande knop uw afspraak:

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.